Sikkerhetsdistributøren

Sikkerhetsdistributøren

Om oss

Vi i Sikkerhetsdistributøren innehar lang erfaring i sikkerhetsbransjen og vi har et stort fokus på en nyutviklet brukervennlig nettbutikk og moderne infrastruktur. Sikkerhetsdistributøren er en prispresser som legger vekt på kundeservice, og produkter av høy kvalitet. Vi leverer sikkerhetsprodukter utelukkende til installasjonsbedrifter i Norge.

Kompetanse

Vi har fokus på tilgjengelig god teknisk support, holder kurs og tilfører kompetanse. Vi tilbyr prosjekteringsstøtte, produktveiledning og hjelper gjerne til med å tenke utenfor boksen for å finne nye løsninger. Vi samarbeider tett med partnere innen IT, Hjemme-automasjon og softwareutvikling. Gjennom samarbeid på tvers av ulike bransjer kan vi tilby unike og spesialtilpassede løsninger, støttet med teknisk support fra start til slutt.

Verdier

  • En One Stop Shop innen sikkerhet
  • Vi legger vår ære i å holde avtaler og alltid levere etter avtalt tid og pris
  • Fokus på samarbeid med brands av høy kvalitet og produsenter med et godt innarbeidet renomme i bransjen
  • Sikkerhetsdistributøren stiller høye krav til Etikk, HMS, Miljø og klima

Eierskap

Sikkerhetsdistributøren er et heleid Norsk selskap, etablert sommeren 2020.

Partnerskap

I samarbeid med Glasspaper Solutions kan vi tilby skreddersydde løsninger og integrasjoner med produktene i vårt sortiment. Glasspaper Solutions har spisskompetanse innen IT-Drift, utvikling og applikasjonsforvaltning. Besøk deres side på glasspaper-solutions.no

Sikkerhetsdistributøren

© 2020 Sikkerhetsdistributøren AS
© 2020 Sikkerhetsdistributøren AS
© 2020 Sikkerhetsdistributøren AS